Werkwijze

Huidtherapie Noord-Limburg benadert uw huidprobleem vanuit uw gehele gezondheid, dus niet alleen vanuit uw klacht. We kijken daarbij naar de achterliggende oorzaak en betrekken, indienĀ wenselijk, andere disciplines bij uw behandeling (multidisciplinaire aanpak).

Het is voor ons belangrijk om patiƫnten een totaalpakket aan te kunnen bieden. Zodat u bijvoorbeeld niet alleen voor oedeemtherapie bij ons terecht kunt, maar er tevens een therapeutische elastische kous aangemeten kan worden. Voor uw gemak hebben wij ervoor gekozen om zorg aan te bieden op verschillende locaties zodat u altijd dicht bij huis terecht kunt.

Onze kwaliteiten:

Betrouwbaarheid
De Huid- en Oedeemtherapeuten van Huidtherapie Noord-Limburg hebben de vierjarige HBO- studie Huidtherapie in Utrecht afgerond. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het beroep Huidtherapie staat geregistreerd in het BIG- register.

Deskundigheid
Door te kiezen voor Huidtherapie Noord-Limburg kiest u voor deskundige zorg. Door regelmatige bijscholing en het volgen van cursussen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Huid- en Oedeemtherapie. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze behandelingen gewaarborgd. Daarnaast werken wij met hoogwaardige apparatuur.

Klantvriendelijkheid
Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Samenwerking
Het beroep Huidtherapie is sinds 1 januari 2012 (inzake een aantal verzekeringen) direct toegankelijk. Dit wil zeggen dat u voor huidtherapeutische behandelingen zonder verwijsbrief bij ons terecht kunt. Wij rapporteren nauwkeurig naar uw desbetreffende arts en werken samen met huisartsen en andere (para)medici.